Sunday, 21 September 2008

Aku dan anak2 didik ku

Pic2 ni student aku yg kasi..klu time mengajar aku ni kira vocal jugak la..silap sikit mimang aku mono' (marah)..tp pastu cepat sejuk balik..next week will be my final week instructing them in the kitchen..sedih jugak la nda lagi ngajar durang but at the same time happy pasal nda sudah terikat mau pi kerja..biarpun 2kali ja kelas seminggu,tp since aku juga supply brg2 dapur so kiranya da whole week pun ada ja mau buat.. overall this experience really mean a lot to me..kiranya win win situation la..budak2 tu dpt belajar benda baru dari aku n aku plak dpt belajar cemana mau handle budak2 undergraduate ni..nah, kamurang tinguk la beberapa gelagat kami yg sempat di snap di Le Chateau.


ini aku begaya2 ja..bukan aku yg masak pun..suma hands on..biar budak2 tu buat sendiri.



ini lepas habis sudah clearing..tetiba budak2 tu ajak begambar..aku on ja la



nah..hepi durang kan??tinguk la sepa yg ajar??hahahaha



yg ni si Mat yg pandai2 snap..tp kdg imperfect tu yg buat sesuatu tu jd perfect kan?? (itu pendapat aku ja la)



nah beginila rupa aku klu keja, mimang2 kuat bepeluh..urg gumuk kan..lumrah la tu.

nanti klu aku ada lagi durang snap pic, aku kasi post sini utk tatapan kamu aa..dan minggu ni jugak merupakan final week kita posa..so mmg tahun2 aku la urg paling sibuk (sibuk kcu urg buat keja hehehe) druma klu dekat2 raya.

salam muhibbah -ArnabGumuk-


7 comments:

Hairie Otai said...

best nye bergambar sama anak didik... tapi itu kenapa tak da nama sekali? Yang perempuan tu manis2 semuanya.... jangan la simpan sorang2, share2 sket bah....

ArnabGumuk said...

buli bah kalau kau!!hehehe..bah ko pilih la mana satu ko mau..nanti aku ksi kenal durang sma ko k!!

Shah said...

Oooooo!!!! Kat favourite blog tak de link blog aku? Dah la bukak blog diam-diam tak cakap orang.... Hummpphhh.... Nasib baik la aku tgh sakit kalau tidak aku gi KK tu piat2 telinga ko tu hehehe

ArnabGumuk said...

hehehe jan ko gitu bah shah..blog aku ni baru mau bertatih..segan plak aku mau war2 kan psl blog ni dlm masa terdekat ni..aku kira mau minta tulung si gidong ksi upgrade skit ni blog then baru kasi sebar..tp masalahnya kami dua2 pun sibuk..bah since ko 'terjumpa' sudah blog aku ni..aku link ko dgn abg yazid sekali la ya..oh ya, cemana dinner d shang??aku dengar banyak betul ko makan?? ko punya chest infection tu masih 'nasty' ker??

gidong said...

MOP lantai tu elok2 sket .. jangan ada kotor2 lagi huahahaha

Shah said...

Cakkkk!!!! Mana gambar2 raya ni? Cepat upload kalu tidak nanti bersawang lak blog ni hehehe

ArnabGumuk said...

Lek ko joe!!!pc aku ni buang tebiat selama sminggu lebih..n kebetulan sibuk bah..nanti aku upload pic2 raya aa..hehehehe