Thursday, 8 January 2009

BABY YANG MINTA PUJI!!hehehe

Kawan aku dr perak email aku clip ni..lucu la bah tinguk gaya budak ni..hehe..klu urg melaya cakap Minta Puji ni Mengada2...Bah kamu enjoy k!!


video

Lucu kan budak ni??Pandai betul dia mau mintak attention..hehehe..nda sabar mau ada anak eh!!Duuuuu..

-ArnabGumuk-

13 comments:

:: NbC :: said...

hehehee, kelakar the last statement tu, x sabar nak ada anak yea..? sila jenguk blog abg Bear, ramaiiiiiiiiiiii sgt anak2 mu, cute miut lagi.. ;-)

Josh said...

Ooo tak sabar nak anak dah ye. Apa lagi, kawin ler cepat! hehehe

ArnabGumuk said...

pinky - hey!itu anak orang lain la..aku nak anak sendiri...hehehe..tp kan pompuan skrg mmg nyekik darah..ada ka mintak hantaran smpi beribu2..byr akad nikah dah la..yg penting halal kan??

Josh - kahwin tu lama daaaaaaaah!!hari2 pun bole kawin..nikah je blom!!hik hik hik

:: NbC :: said...

psssst, kt blog abg Bear tu bukan anak org le, tu anak arnab.. hehhhe

amboi2, bukan main eh kutuk org pompuan nyekik darah katanya.. kami bukan minum darah le, kami minum jus buah.. hhehhee

kaum Adam ni nak bayar hantaran utk complete package (gf, kekasih, buah hati, isteri, roomate, etc) 15K pon merungut ke... nak bayar keta berpuluh2 beratus ribu ok pulak eh - ni statement nak kena tembak le lps ni..

apa le sgt 15K hantaran tawin utk completekan idup korang berbanding keta tu.. kan kan kan..?

;-)

ArnabGumuk said...

pinky - tau le anak arnab..maksud aku tu.itu anak arnab lain..mana aku nak..tah2 out of wedlock child..ishk tak nak aku..hehehe

wah3x...15k tu tak mahal ko kata??MATERIALISTIK btol pompuan zaman skrg ni.

15k beli keta tak pa..boleh ko bawak jenjalan..dia takde mulut nak membebel tiap hari kalau balik lambat..dia tak pujuk kita pi shopping complex klu tgh sale 70%,padahal time tu dah sengkek..pastu bukan beli benda perlu pun..saja je nak ngabihkan duit...Dia jugak tak mcm pompuan eksesori melambak2 tas tangan la.rantai la..gelang la.padahal koleksi belambak smpi dah tahap boleh jual...n yang paling best sekali..kita boleh naik dia dgn selesa dan ada aircond lagi haha...tp klu kita naik bini..patah la tulang belakang bini tu..nak2 lagi org gemuk comel mcm aku ni..lagi la kan..hhehehe..jan maraaaaaaa

:: NbC :: said...

amboi2 marah nampak, hehehhee, semakin best lak usik2 u kt sini kan.. nak tambah lg ni, hehhe

pssst u ingat kalo u balik keje letih2, keta tu leh belai2 u, urut2 u, buatkan minum..

setakat aircond tu, kita letak le aircond di umah, berapa hose power u nak..? hiks

cari le wife yg sekufu, yg sama2 keje, sama2 bina family, bukan yg nyusahkan u.. 1 thing kita kena ingat, pasangan yg baik = yg tak nyusahkan pasangan masing2 (wahhhh tetiba i jd ustazah di sini - rini jumaat beb)

peace..!

Sankai said...

ermm.. kalau tak silap, aku pernah tgk video klip nie dalam AFV (American Funniest Video). Tak ingat channel brapa. (ntv7 kot?)

and yes.. cute giler baby tuh. hahaha.. macam baby2 aku (kucing2 kesayangan aku).. ske ngada2 nakkan attention. eheheh...

wahaza extra said...

Kalau anak aku dah lama aku sebat; pelakon merengek paling berjayalah - boleh menang Oscar

ArnabGumuk said...

Ustazah Pinky - tak marah la...makin sayang lagi ada..hehehe

memangla..keta tak leh urut..tp bini tu boleh urut ker??klu smpi rumah dah terbongkang sambil berkemaban dgn muka penuh bedak sejuk..dah jadi mcm hantu..haha..klu pun masih bangun, dok nonton sinetron pastu membebel awat balik lambat itu ini..

aircond rumah tu lain crita..tp pompuan ada aircond ker??klu mula2 kawin ye la cantik..dah lama kawin..takdenya nak cantik depan suami..melainkan ke kenduri kawin atau dinner kat hotel..selain dr tu..kekdang smpi tahap bau hapak..huhuhuhu

tu yg payah tu nak carik wife yg sekutu..nak2 lagi skrg ni bg pompuan 15k tu mcm beli kacang je..lagi la merana..nak carik pompuan yg duduk nuuun di pedalaman..senang kita nak bentuk..klu yg dah bermaster berphd ni..hmmm alamat kita yg jadi bini kat rumah..melainkan kita mandrem dia..baru senyap!!huhu..peace to u too Ustazah Pinky

sankai - owh ye ker..tp dr clip tu boleh tau dr Ameruca's Funniest Home Video cuz dpt dngr suara org gelak sakan.mcm tu la gaya bebudak..otak drg tak berkembang lagi kan..tp tunggu lagi dia naik umur 4tahun..ha!!masa tu baru ko tau perit tak perit jaga budak..haha

wahaza - aduh!!garangnya cik wahaza kita ni..budak nak mintak attention cam tu takkan kena sebat kot..lain la dia buat salah kan?..hehehe..tp lain org lain la cara dia raise anak dia kan

:: NbC :: said...

alamak, jgn panggil ustazah bro, x layak.. hehhee

psssst, dlm byk2 ayat u part ni paling menusuk jantung peparu semua: ... yg bermaster phd, kena mandrem dulu..

fuh, jgn mcm tu, masih ada perempuan bekerjaya di luar sana yg mampu buat apa yg u nak tu.. cari2 lah, all the best..!

;-)

ArnabGumuk said...

pinky - insyaallaah amiiiiiiiiin!!

Khapeace Khalead said...

Salam, wah, ni hangat ni

Khapeace Khalead said...

Huhuhu, kiut kiut