Wednesday, 11 March 2009

Tag kete tag tag!tag kete tag tag!

Go to your photos folder in your computer. Go to the 6th folder of photos. Go to the 6th picture in that folder. Put the picture on your blog and a description of it. Invite six friends to join the challenge. Link them in your blog and let them know they have been challenged!

Ngam2 pic keluarga time raya tahun lepas..nasib la bah..sudah kena upload jugak pic ni sini..tp nda da apa2 explanation la..

pic di atas berdiri dr kiri = Zara (kakak ipar), Kak Liza, Bapak ku, Mama ku, Daymee (kakak ipar), Makde sambil mendukung A aa

pic di atas duduk dr kiri = 'NurHannah' (niece), Maisara (niece), Yan yan (niece), Dendia

pic di bawah berdiri dr kiri = Aku la ba itu, Wan (nephew), Shahrul (nephew), Ajim (nephew), Haziq (nephew)

pic di bawah tengah2 duduk dr kiri = Udin (nephew), Bapak ku n Mama ku.

pic di bawah duduk dr kiri = Abg Jamdin (ex ipar), Aerul tgh pangku Apip (nephew), Abg Sukur tgh pangku anaknya Said, Abg Ajis tgh pangku anaknya Taufik n Nazir tgh pangku anaknya Nofal.

Kak Putu..selesai sudah tag ini!! Aku mau tag dua blogger wajib ja heheheh

MakDe n Mama si Taiko Z

kepada blogger lain yg berminat utk buat tag ni...ksitau aku aa..aku kasi taruh nama kamu sini.

-ArnabGumuk-


12 comments:

:: NbC :: said...

Hi AG,

kenapa 6th folder..? 6th pic..?
kenapa bukan 7th..? 8th..? 9th..?

ehhehehheehe

ArnabGumuk said...

mmm yg tu ko kena tanya kak putu la..aku pun tak tau kenapa 6th..tp elok jugak la..klu num lain kang takut pic 'lain2' plak yg kuar..hehehehe

awieworld said...

a ah la...apsal 6th ek. terfikir jugak aku...

tp kan kalulaha ku kene tag, masa kat umah, jujurnya pic seksi yang keluar...mampuih aku...kalu kat ofis, selamat....

nasib baik tak kene...ok..selamat!!!!hahahha

PUTUBAMBU said...

wah..tetap nampak hensem..

kita suka tgk gambar2 family ni tau.. sejuk jek mata memandang...

ArnabGumuk said...

awieworld - ntah la wie..aku pun tak tau kenapa num 6..kat putu tolong jawabbbbb!!

putubambu - hehe kakak tak tau punyala susah nak suruh bebudak tu pose..semua nakal2 nak berlari ke sana ke mari....

:: NbC :: said...

owh ngan Putu panggil akak eh, ngan sy x panggil lak..

;-)

ArnabGumuk said...

pinky - memangla..dia tu dah kawin ada anak ..possibility utk dia jadi bini aku tu -0%..dgn ko plak the other way around..so mana best panggil kakak!!hehehe

budleee said...

wahaha..

sebijik2 muka semua org

Anak Jawa said...

semua takut kena tag ni
takut terkeluar gambar2 luar biasa hahahaha

AG, meriah betul pic famili ni :)

ArnabGumuk said...

budlee - dah namanya satu kilang kan??heheheh

anak jawa - hehehe jangan tak takut..kang kuar plak pic yg bukan2 hahahah

Puteri Ezza said...

Baru ada chance mau jalan-jalan jauh ke dalam blog ni. Selalunya parking di depan-depan jak. Hikhik.

Nice pic la. Meriah ;-)

ArnabGumuk said...

terimo kasi!!!