Tuesday, 26 August 2008

Tiga Jejaka Pingitan

Me, Gg dan Mael...geng keras dr sekolah menengah..Pagi ahad tu aku n Gg pi la kenduri kawin sepupu Gg yg kebetulan classmate aku masa sekolah tg aru dowlu2..Amie Sucianni Ramli..Spmi ja drumah dia sana ketiau,kejanggalan aku rasa bah cuz tlampau lama sudah nda pi rumah urg kawin...masa smpi tu huhahua sma penyambut tetamu..kemudian pi carik tmpt duduk utk makan..lauk pauk hari tu not bad..lain drpd yg biasa (aku rasa la,cuz like i said jus now quite a while jg la nda pi kenduri kawin di kampung)..pas makan kami berambus pi rumah Mael..Gg kunun2 mintak excuse balik pasal mau attend event konvo d tmpt kerjanya..hehehe..padahalllllllllllll...

Smpi rumah Mael,kami lepak2 minum kupi dr coffee machine yg baru di belinya..kami pun lama betul sudah nda melepak rumah Mael..kebetulan tiga2 pun sibuk..Mael plak mimang selalu outstation..brp jam kemudian Mael ajak kuar makan.....MY FAV EVENT..heheheh..mula2 Gg ajak pi CP ja..tp Mael bekeras mau ajak makan di Manhattan..uinaa jauh juga??heheh..dlm perjalanan ke sana, Gg suggest lg tempat baru..'Manhattan nda best,kita pi New York la'..alalalalala..bukan main advance kwn2 aku skrg ni aa..mau makan pun smpi sana US..hehehe..tau2 bukan di US,di 1Borneo ja..

The Manhattan tu rest yg serve mainly seafood..mcm Fish&Co jugak la..whereby New York New York serve american punya staple food..friessss, burgerssssssssss, to name a few..in the end we decided to eat at Manhattan...firstly because Mael ada discount card n secondly because Mael ada RM15 voucher..hehehe..we ordered soft drinks,garlic butter mussels,ikan bilis goreng dgn coleslaw(nda aku ingat apa sudah nama dia dlm urg putih),grilled norwegian salmon and seafood platter for 3..haduh2 mimang berabis la kami makan bah (actly kami tu mewakili aku ja cuz yg lagi dua tu mimang nda kuat makan n satu lagi tgh kinda crush diet)...sesudah kekenyangan..kami pun cuci2 mata la d1borneo tu..

Kami pi speedy beli cd AQ1,time d speedy tjumpa kwn lama si Edy..huhahuha la kejap..pastu pi Adidas boutique (boutique kah??)..Mael pi beli kasut baru..tejumpa kazen aku sana..dia mimang keja d adidas..so huhahuha lagi la..time huhahuha tu..tetiba aku nampak Stacey AF6 limpas sana..apa lagi aku..dgn tidak malunya aku trus triak nama dia STACY!!!!!!!!!kunun2 aku ni kwn lama dia la..yg bagusnya..dia tinguk juga aku n melemparkan senyuman yg sngt girang berserta lambaian miss world..masa dia tinguk aku tu..suma customer di adidas tu pun tinguk aku juga..hahahaha...kenapa nda..sora aku teriak tu mcm pki mikropon..lalalala..well thats me..kazen aku pun senyum ja tinguk gaya aku..

nah aku ksi hint sudah skit2 sepa ArnabGumuk tu..kdg2 klu becakap mimang nda tau titik noktah..heheh..pastu sora plak klu nda kuat nda pa juga..hehehe..apa lagi kalau ketawa..HAHAHAHAHAHA..sepa yg rapat sma aku mimang faham la tu!! ok guys..Jumpa Lagi..Salam dari aku buat smua..Assalamualaikum....-ArnabGumuk-

4 comments:

gidong said...

Entri pasal makanan lagi .. adehhh

ArnabGumuk said...

bah cemana juga klu betul kami pi makan..adeeeeeh!!!

mzn said...

kim salam la sama GG yang knun bagi excuse pi konvo tu...padahal teda pun nampak muka dia sepanjang konvo...kweng3x

ArnabGumuk said...

hhehehe..i have no further comment on that!!!