Monday, 9 February 2009

NARUTO

Bukan la aku mau cerita pasal katun Jipun naruto sbnrnya..aku ada anak buah yg klu dia senyum rupa dia macam naruto..anak abg aku a.k.a anak makde..nakal mimang nakal..tp tetap nda senakal adik dia.heheheh



Nah..macam naruto kan??kurangnya dia nda da ikat kepala tu ja..hehe



ini shot dia yg paling aku suka..sungguh bersahaja..(heheh mcm mengomen professional model la pulak)





time ni malas2 sudah dia mau ambil pic..tp kamu tau la klu paksu sdh kasi arahan..kecut semua anak buah!!hahaha

Makde..sorry aa pi tayang2 muka anak teruna mu di sini tanpa kebenaran..hehehe..hmm anak buah aku betimbun..anak aku sendiri bila la plak aa??..bah kamu doa2 la aku banyak duit..buli pinang anak dara orang n buli dapat anak sendiri..AMIIIIIIIIIIIN!

-ArnabGumuk-

13 comments:

:: NbC :: said...

da byk kali bg hint nak anak sendiri kan.. da sampai seru tu ;-)

mzn said...

Ko post gambar2 my children tanpa kebenaranku inda apa...tapi kalau muka aku trus jadi APA :) Bila ko amik ni gambar? Cute nya naufal macam mama dia hahahaha...

ArnabGumuk said...

pinky - a'ah...dah smpi seru..tp duit aku tu yg tak sampai2 seru lagi..hampeh!!

makde - hari tu aku ambil time dia kunun baca buku d dining table tu..cute macam mama dia??mmm NO KOMEN!!cuba ko tanya pakde ttg statement ko tu..hehehe

Josh said...

pssst, kawin koboi je AG, tak perlu byk belanja. Ooopps.
Naufal tu ada sikit rupa uncle dia, patut ler comel.

Hairie Otai said...

wahh.. comel nye anak buah..
alaa tomei2...

ArnabGumuk said...

josh - sikit rupa uncle dia kan?tau tak pe..hehehe..mana boleh kawin koboi!!HARAM..nanti anak pinak semua tak berkat

hairie - mestila comel..cuba ko baca komen josh kat atas tu.hehe

mzn said...

opppss ya la setuju juga dgn statement JOSH tu...cute mcm PAKSU dia. Lagi satu lupa mau komen bab anak sendiri dan mau kawin...tiada duit kalau ada calon nikah jak dulu...majlis kemudian pun nda apa. Jadi rajin2 doakan MAKDE kaya ble sponsor majlis PAKSU & MAKSU pulak...Amiin. p/s : inda sabar mau tingu paksu kawin hehehe

ArnabGumuk said...

makde - itu la pasal..mana buli nikah ja..anak bungsu kan?acara penutup bah..kena grand skit..paling kurang pun STAR..hahahha..calon tu ada..tp semua pun mintak 10k ke atas..barang2 naik sudah kenon..hmmm..bah mudah2an jodoh tu dekat la kan..amiiin

:: NbC :: said...

apa lah sgt 10K tu utk lengkapkan idup u AG..

(errr ayat ulangan)..

ArnabGumuk said...

pinky - a'ah..aku setuju cakap ko tu..10k je...apa la sangat tu..senang2 je kutip tepi jalan kan??

PUTUBAMBU said...

hensemnya dia...

ArnabGumuk said...

putubambu - bakal jadi hensem la..skrg ni kiut ..hehe

Jazzy Tunes said...

comel... :-)