Wednesday, 11 February 2009

Tanda-tanda Apa Bila Bagaimana?



TANDA TANDA

1. Tanda2 kamu badmud?
:: Malas mau melayan urang n cepat manas.

2. Tanda2 kamu marah?
:: Mata aku dua2 ni mau tebeliak sudah tinguk ko..nah marah la tu..bagus ko lari jauh2 n nda menjawab!! haha

.3. Tanda2 kamu sinting?
:: Lain plak soalan ko ni dong..nda pernah plak aku rasa sinting..so nda la aku tau apa tanda2nya

4. Tanda2 kamu malu?
:: Nda da tanda2 aku malu..bukan maksud aku nda tau malu aa..jan kamu pandai2 pikir gitu.hehe.ntah la aku pun nda tau cemana tanda aku kalau malu.
.
5. Tanda2 kamu sedang cemburu?
:: Kalau aku cemburu sma urang tu..nda la aku melayan dia langsung..klu pun melayan..mcm mau nda mau ja..tp nda semua orang ko akan rasa cemburu kan???
.
6. Tanda2 kamu sedang sedih?
:: Muka monyok ja..pastu klu tlampau sedih..nangis la bah..ya nangis!!kalau lelaki lain tu ingat dia hilang kelelakian pasal dia nangis..SILAP BESAR la ko ging!!
.
7. Tanda2 kamu tengah gumbira?
:: Kuat nyanyi2...muka pun ceriaaaaa ja..


APA
1. Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?
:: Coklat
.
2. Apa kah kamu termasuk orang yang suka shoping?
:: Sukaaaaaaaaaaaa..kalau duit aku betimbun2 la..
.
3. Apa kah kamu percaya love at first sight?
:: Never...ko gila ka buli jatuh hati sma urang yg ko baru nampak??itu sinting namanya tu..id rather consider that as CRUSH.Dont u think so guys??
.
4. Apa yg ingin kamu lakukan skrg?
:: Aku mau mandi.Lepas ksi siap ni la..
.
5. Apa rasa di hati kamu saat ini?
:: Happy..Gumbira..Resah..Geramm..Kin Panas..Sakit Hati..Sedih..(eh..cam sinting plak kan??hehehe..spatutnya jawaban ni utk soalan Tanda-tanda no3)

BILA
1. Bila pertama kali km dilahirkan ke dunia?
:: 2nd December (tahun lahir tu rahsia..biarpun umur aku 30 sudah..kuat juga aku berahsia kan??hik hik hik!)
.
2. Bila saat terindah dlm hidupmu?
:: Saat terindah aa??mmmm actly banyaaaaak..espcly time aku di lamun SINTA..tp paling indah la kan..bila aku dpt surat tawaran pi UiTM 11tahun yg duuluuuuuuuuu...best gila!
.
3. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa ?
:: Uina..bila aa??lupa sudah aku eh..paling aku ingat kena marah time pi mandi sungai belakang sekolah agama putatan la..tp punya main lama sudah tu..time aku derja 4..itupun bapa aku yg marah la..ba apa nda, kul 6 baru smpi rumah..baju pun kutur2..gila eh!..abis kami kena ambat pki tali pinggang..hahah those days!!
.
4. Bila kali terakhir ehem ehem ehem?
:: soalan buduh ni eh!ada ka tanya gini sama urang yg baru ehem2 semalam...gila betul!hahaha teropot akal!!!
.
5. Bila kamu akan married?
:: Bila2 la..yg penting ada duit yg cukup untuk meminang!

BAGAIMANA

1. Bagaimana jika ada org yg buat kamu sakit hati?
:: Kasi sakit hati dia balik!!hahahaha
.
2. Bagaimana kalau ada org cakap kamu lawa/hensem?
:: Owh..biasa sudah aku dengar tu..so aku relax ja dan ucap terima kasih sama urang tu..hehee
.
3. Bagaimana jika ada teman kamu, meninggalkan kamu?
:: Bukan la teman tu klu dia pandai kasi tinggal teman!
.
4. Bagaimana jika ada org yg tidak suka sama kamu?
:: Biasa la tu..yg penting jgn dia kacau aku sudah!!Mind ur f@#%*&g own business!!haha..jahat kan??baru kamu tau!
.
5. Bagaimana kalau ketika kamu bgun, kamu dikelilingi api?
:: Nah melumpat aku trus tu ging..api bah tu!
.
6. Bagaimana jika kamu keseorangan?
:: mmm..pi sms kawan ajak kuar..nda pun pi melayari internet..atau pun pi layan ASTRO ja la.



Dengan bangganya aku mau tag blogger2 yg berikut:

Makde
Budlee
Pinky
Pn.Putubambu

Pn.Kim
Pn.Yanti

Nah gidong..selasai sudah tugas ku..Puas hati ko kan??hahahah

-ArnabGumuk-

6 comments:

:: NbC :: said...

done..!

hehhehee

(sporting kan i..? )

:-P

ArnabGumuk said...

pinky - sportiiiiiiiiiiing..sesuai di buat bini ni kalau sporting.!!hahaha

:: NbC :: said...

haishhhhhhh, ke situ lak peginye u ni..

errrr ritu kata 15K mahal sgt

:-P

PUTUBAMBU said...

wah...ada tag...mekasih ya..

nanti ku jawab... tunggu..!!

gidong said...

lawak2 lah jawapan c gumuk wakakakaka

ArnabGumuk said...

gidong - hehehe..mimang aku ni kadang2 pandai jugak buat lawak..