Tuesday, 2 December 2008

C'est mon plus grand jour !



Es ist mein größter Tag





나의 가장 큰 일이다


Moral story of the cartoon..please appreciate people who wish u Happy Birthday..hehehe



Aku ada buat small celebration smlm di rumah..panggil adik beradik ja..itu pun dekat 30 org juga drg semua..dan aku jugak yg bertungkus lumus menyediakan makanan semalam..hehe..apa mau buat...mimang tahun2 gini bah!!..makasih buat semua rakan taulan yg wish aku bday..ingat jugak kamu kan??..n buat yg nda wish tu, nda pa la..mungkin kamu lupa..(oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkk!!durang nda ingat bday aku??sob!sob!sob!)


Punbegitu malam ni flight ke Jakarta tetap jugak on!!hehehe...Mau libur2 hati sana..actly tiket pi sana aku beli 1hb..tp kamu tau la airasia kan...ikut suka hati durang ja retime flight..so plan mau berada di jakarta pd hari jadi aku terbantut la..bah..balik dr jakarta nanti aku update bday aku semalam dan perjalanan Tiga Jejaka Pingitan di Jakarta k...duuuuu!!

-ArnabGumuk-


8 comments:

PUTUBAMBU said...

Happy Birthday ye AG..!!

* semoga beroleh kesihatan yg baik..dipanjangkan umur dan diperbykkan rezeki oleh-Nya..amin..!

Amin I.Lastar said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY. SORRY chef, bukan I lupa tau! tak teringat tarikh je. Anyway, i know you r having loads and loads of tons fun in Jakarta right now. jelesnyerrrr.... (in a good way)hahaha...

ArnabGumuk said...

putubambu - tq very much putubambu!!!semoga makbul doa akak tu!!

amin - belated apenya..harini la bday aku..heheh..anyway thanks for the wish..

Hairie Otai said...

Hey bro.. enjoy your vacation....

Amin I.Lastar said...

laaa... tu la! aku ni tarikh pun tak tau... tu la masalahnya kalau dah hidup pagi kais malam, hidup malam kais pagi ni... tarikh pun tak tau yg tau "oh matahari dah terbit" dan "ha.. dah malam dah ni...Jom!" hahahha...

Khapeace Khalead said...

Happy birthday :)

orangrawa said...

happy belated bday dari England untuk AG..

ArnabGumuk said...

khapeace..thank you thank you!!

orang rawa - wow!!1st time aku dpt wish dr england...hehehe makasih pak!!