Sunday, 16 November 2008

"My 7 Dream Cars"

Alalala..kena tag lagi aku oleh Makde, tp demi utk tidak menghampakan Makde ku yg baik hati tu..aku sahut la tag nya juga.

Here are the rules:
1. The title of your entry must be "My 7 Dream Cars".
2. Add a link to the person who tagged you. (mimang sblm dia tag pun aku sudah link dia ba)
3. List your 7 dream cars [preferably with pics of those cars].(actly part ni yg kin malas....mau mencari pic2 kreta tu..hmmmm)

Nah ini la list kereta2 idaman ku tu ;

1. Bugatti Veyron
(ni mati idup balik pun belum tentu aku mampu beli..huhuhu)






2. Mercedes-Benz-GLK-Class
(mimang kelassss!!)



3. LC PRADO TX Limited Edition



4. Rav 4 2009



5. Toyota FJ Cruiser
(siok ni klu travel jauh2)



6. Ssangyong Rexton II



7. Myvi S.E
(yg ni la dream car paling2 mampu aku beli..tp itu pun nda tau la bila.doakan aku durian runtuh nex year ya! Amiiin!)



4. Tag at least 7 other bloggers. (rules num 4 ni yg malas aku mau buat tau..bukan apa..kesian urg yg kena tag tu bah mencari pic2 kreta idaman durang tu..aku ni ambil masa dua hari juga oo pi cari2 pic yg ok2 skit..bah, sepa2 yg mau nyahut tu...pandai2 la kamu aa)

Duuuuuuuu!!!

-ArnabGumuk-

dgn rela hati si Mohd Fairus Khafiz bin Khalid mintak aku tag dia..ur wish has been granted!!

6 comments:

Khapeace Khalead said...

Tag la saya :) Hihihihi, thanks for comments, suke pewangi sama lak.

gidong said...

Jgn lupa kasi tumpang saya p inanam ah huahahahaha

ArnabGumuk said...

khapeace - ok no prob bro!

gidong - buli bah kalau ko!!sa ni kan mimang ko punya chauffer..hehehe

budleee said...

oooh nice choice..

but myvi SE is the more readily available (not to mention affordable) choice :D

ArnabGumuk said...

budlee - exactly..but still, bugatti n glk class really took my breath away..

Khapeace Khalead said...

dah balas tag tu http://khafizblog.blogspot.com/2008/11/my-7-dream-cars-sahutan-tag-dari.html