Wednesday, 19 November 2008

Tercipta Untukku



Menatap indahnya senyuman di wajahmu,
Membuatku terdiam dan terpaku,
Mengerti akan hadirnya cinta terindah,
Saat kau peluk mesra tubuhku, oohh...

Banyak kata yang tak mampu ku ungkapkan
kepada dirimu...

reff:

Aku ingin engkau selalu,
Hadir dan temani aku,
Di setiap langkah yang meyakiniku,
Kau tercipta untukku,

Meski waktu akan mampu,
Memanggil seluruh ragaku,
Ku ingin kau tahu,
Ku selalu milikmu,
Yang mencintaimu,
Sepanjang hidupku...


Sungguh hanya lah dirimu
yang aku cintai,
Dan sungguh ku kan di sisimu
hingga ku mati...

repeat reff



-ArnabGumuk-


14 comments:

Shah said...

Hmmm... Feeling kat sapa nie... lalalala.....

Josh said...

Romantiknyerrrrr arnab ni.

ArnabGumuk said...

shah - its for me to know for you to find out!how is that??hehehe

josh - manada romantik..aku cut and paste ja ni!!alaaaaaaa..kedapatan!!

orangrawa said...

wah...tengah jiwang ke ni?

ArnabGumuk said...

orangrawa - tak la jiwang..saja2 je letak entry camni..nak tengok respon pembaca..n so far sume respond as i expected la..

Hairie Otai said...

laaa... jiwang jugak mamat sorang ni... dok tujukan kat sapa tu..

:: NbC :: said...

sweet le, ekhem ekhem... ;-)

ArnabGumuk said...

Hairie Otai - BIARLAH RAHSIAAAA.........!!

pinky - sweet skit2 je..nanti klu sweet banyak kena diabetes..hehe

budleee said...

jauh nyaaaa termenung

jauh sungguh

leh sampai kl tenung nih..

opsss

:p

ArnabGumuk said...

budlee - dah memang2 kat kl masa tu..kat cafe hotel..dhari terakhir..sebenarnya time tu aku termenung cemanalaaaaaah nak kuruskan badan yek!!hehehe

gidong said...

Over lah pulak lalalalala

ArnabGumuk said...

gidong - biarpun over,aku rasa tetap aku nda buli kasi kala ko klu bab2 posing ni!!huuhuhuhuhuh

mzn said...

one of my fav song ni paksu...tapi mimang pose macam org becinta kehkehkeh

ArnabGumuk said...

mzn - macam ja..alangkah bes klu betul2!!huhuhuh