Monday, 17 November 2008

U GUYS MUST WATCH THIS!!!

Berabis la bah aku ketawa tinguk gaya justin sini!!hahahahahah..si justin bkn pun dlm list artis jemputan tu..so semua audience tkejut gila..baru kena siar semalam di Saturday Night Live. Enjoy!!!!!!!





ini version yg kena edit sudah..yg ori tu nda da sudah di youtube..

-ArnabGumuk-

8 comments:

abangbear said...

brilliant!

ArnabGumuk said...

abgbear - thank you for sharing this to me earlier!!hehehe

orangrawa said...

hahaha....terbongkang aku sakit perut tinguk ini videoclip! Best dan kelakar giler!!

ArnabGumuk said...

tu la pasal!!aku pun pecah gelak gila tengok gelagat penari latar tu!!haha..tak sangka langsung dorang nak buat lawak mcm ni..

Khapeace Khalead said...

Hahahahaha :)

Beruang Madu said...

Alamak Ham... baru jer nak tengok dah takder dah video ni ... hmmmm

by the way Abg Bear dah kembali ke blogspot yer... sila update dan pindah ke sana...

http://www.beruangmadu55.blogspot.com

thanks

Beruang Madu said...

Errr... ada jugak Abg Bear yg lain nih... sapa yer...

ArnabGumuk said...

beruangmadu - aku dah update blog n clip yg dah hilang dr youtube tu..enjoy ya!!