Sunday, 2 November 2008

Melancong dari 3hb hingga 8hb Nov

Akan ke KL lagi buat kali keduanya tahun ni..hehehe..(macam la bnyk duit kan??)..tp sekali sekala pampered diri ni apa la salahnya kan..bah urg2 kl...aku, Gg n Mael akan gegarkan KL kali ni..kami mmg lama sudah plan mau pi KL bertiga..ya la, selalu bertiga sini ja KK..at last dapat juga tunaikan hajat kami tu..seperti biasa, Air Asia la pengangkutan kali ni..bah murah kan..ngam la tagline durang tu 'Now Everyone Can Fly'..buat kawan2 di sana Jumpa Di Sana Sana Sana Sana!!!

-ArnabGumuk-

6 comments:

gidong said...

Bah ole ole ... jgn lupa sabah pula hahaha

orangrawa said...

trip aku weekend ni ke KL cancel pulok...kalau tak boleh jumpa ko

ArnabGumuk said...

gidong - ah!ko aritu pi kl nda da pun bawa ole2 utk aku..malas sa ko ni!!hehehehe

orangrawa - apa buli buat orangrawa..nex time ja la..free2 dtg la kk bah!!

awieworld said...

salam

selamat datang ke KL...hehe

lama gak cuti2 ek...hope u enjoy staying here..

*just jump dari blog doc shah...

Khapeace Khalead said...

Dah sampai KL?

ArnabGumuk said...

dah smpi kk dah pon dik!!