Tuesday, 28 October 2008

Cyanide & Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net




Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net




ini komik mimang lawak btul..sudah tu bida btul lagi lukisan katun tu..hahaha..kamu pi la tinguk sendiri..kamu tekan dua kali kotak kartun tu aa...aku dpt tau pasal komik ni dr blog kwn juga..bha enjoy..!!!

-ArnabGumuk-



4 comments:

Josh said...

Lawak komik ni.

But without apparent reason, Josh takleh buka website tu sebab kena block. Ada benda yang lucah-lucah kat situ ke sampai kena block?

ArnabGumuk said...

hmmmmmmm...seingat aku takdela lucah mana pun..

axim said...

suka aku tengok komik yang lawak cenggini...

:)

ArnabGumuk said...

axim - tu la pasal..pas tu ada lawak yg berangkai...lagi la double lawak..ingat kan dah habis tau2 dia buat lagi sambungan lawak tu..lol